Chef Titi Merişan
- în patru cuvinte: Maestru în arta culinară
- în cifre – 22 de ani de experienţă culinară, din care 15 în Italia (Roma, Lazio, Emiglia Romagna, Trentino Alto Adice)
- în hoteluri şi restaurante de succes - a lucrat la Hotel Roma Trevi 4*, Hotel Georgetti Palace 4*, Restaurant 1 Z Tereza , Restaurant Gallo Cedrone, Hotel Mingone 4*, stabiliment balnear Soriso, Restaurant Paparo, Restaurant Corte D’Avalos.
- în şcoli de profil - Absolvent al Scolii Profesionale Comert si Cooperare din Buzau, calificare bucatar
- în competiţii - finalist in cadrul concursului Arena Bucătarilor (2015)

- în media – participare la emisiuni difuzate de Kanal D, Pro TV, TVR, colaborare cu Selgros, creator al conceptului ‘’Bucătăria in 10 minute’’

- în dezvoltarea branşei - fondator al AGTM – Academia de Gătit “Titi Merişan” - pentru a transmite arta culinară către noi generaţii de profesionişti.

- în familie – căsătorit, un copil

- în afaceri – proprietar de savoare Sale Dolce

- în citate - limite există doar dacă ţi le trasezi singur, fiecare dintre noi deţine un creion şi atunci mai bine ne concentrăm spre a trasa o scară ascendentă decat o linie care ne impiedică să eliberăm potenţialul din noi.

Rezervă o masă