Chef Titi Merişan
În patru cuvinte: Maestru în arta culinară.
În cifre – 22 de ani de experienţă culinară, din care 15 în Italia (Roma, Lazio, Emiglia Romagna, Trentino Alto Adice).
În hoteluri şi restaurante de succes - a lucrat la Hotel Roma Trevi 4*, Hotel Georgetti Palace 4*, Restaurant 1 Z Tereza , Restaurant Gallo Cedrone, Hotel Mingone 4*, stabiliment balnear Soriso, Restaurant Paparo, Restaurant Corte D’Avalos.
În şcoli de profil - Absolvent al Scolii Profesionale Comert si Cooperare din Buzau, calificare bucatar. În competiţii - finalist in cadrul concursului Arena Bucătarilor (2015)
În media – participare la emisiuni difuzate de Kanal D, Pro TV, TVR, colaborare cu Selgros, creator al conceptului ‘’Bucătăria in 10 minute’.
În dezvoltarea branşei - fondator al AGTM – Academia de Gătit “Titi Merişan” - pentru a transmite arta culinară către noi generaţii de profesionişti.
În familie – căsătorit, un copil.
În afaceri – proprietar de savoare Sale Dolce.
În citate - "limite există doar dacă ţi le trasezi singur, fiecare dintre noi deţine un creion şi atunci mai bine ne concentrăm spre a trasa o scară ascendentă decat o linie care ne impiedică să eliberăm potenţialul din noi".