Pasiune şi Calitate.

Sunt Chef Titi Merişan şi garantez că, mai presus de orice reţetă, aceste două ingrediente magice sunt nelipsite din orice preparat culinar de care vă veţi bucura la Sale Dolce.

O diversitate de brânzeturi şi aperitive, paste proaspete, burgeri, salate variate, carne preparată în stil italian şi peşte cu arome speciale, fructe de mare, peşte de captură, bucătărie mediteraneană, dar şi tradiţională, şi bineînţeles surprizele mele culinare – toate vă aşteaptă să le savuraţi în linişte, alături de un vin bun.

Sale Dolce este locul ideal pentru o ieşire la masă cu familia, o întâlnire de afaceri reuşită, un prânz în pauza de la birou sau pentru organizarea unui eveniment important din viaţa dumneavoastră.

Pentru mine, Sale Dolce nu este doar afacerea mea, ci prima mea casă, unde petrec cel puţin 12 ore din zi.

De aceea, când vă aşezaţi la masă, nu ezitaţi să întrebaţi de Chef Titi Merişan. Nu deranjaţi niciodată, ci, dimpotrivă, mi-ar face mare plăcere să vă pot oferi un sfat avizat asupra specialităţilor din meniu sau, de ce nu?, să ne hotărâm împreună pe moment să explorăm un preparat culinar deosebit.

Alături de o echipă minunată de profesionişti, vă aştept zi de zi cu pasiune, calitate şi cu foarte mult drag !

Chef Titi Merişan – proprietar de savoare Sale Dolce

Rezervă o masă